Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Sammen med arbeidsmiljøloven er denne boka dynamitt!”

Publicerad 11 oktober 2013 | Inga kommentarer ännu

Mycket positiv recension avJævla drittsystem!” hos Aktuell.no, norska LOs nyhetssajt:

”Den burde være obligatorisk for alle medlemmer av et hvert Arbeidsmiljøutvalg, og ligge på nattbordet til alle tillitsvalgte, verneombud, bedriftsledere, personalsjefer (små som store) – og ikke minst it-ansvarlige.”
Digitalt arbeidsmiljø, 10 okt 2013

omslag till norska utgåvan javla drittsystemJag tycker det är särskilt roligt (det vill säga ”morsomt!”) att recensenten, Jan-Erik Østlie, poängterar att det inte är en teknikfientlig bok:

”For dem som tror at dette er en skrekk-og-gru-bok om hvor jævlig alt er i arbeidslivet på datasiden, så spander noen timer med denne boka. Du vil fort finne ut at den er mye mer nyansert enn som så.”

Och avslutningen på recensionen är ”Sammen med arbeidsmiljøloven er denne boka dynamitt!”

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera