Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Danskt skitsystem

Publicerad 18 augusti 2010 | Inga kommentarer ännu

Det nya danska digitala fastighetsregistret har förlängt handläggningstiderna tio gånger – från tio dagar till hundra – och kostat samhället upp emot en miljard, berättar DN (Kaos i danskt fastighetsregister, 17 aug 2010). Enskilda har förlorat hundratusentals kronor när de tvingats ta nödlån.

Det framgår inte av notisen, men jag undrar hur de som tvingades jobba med systemet kände sig när de måste hantera både ett trilskande system och ursinniga kunder …

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera