Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Talar på Best of MMS

Publicerad 12 september 2010 | Inga kommentarer ännu

Den 28 september talar jag på Cornerstones konferens Best of MMS, under rubriken
Jävla skitsystem! – Vad du förlorar på att göra användarna förbannade, och vad du bör göra åt det . Ska bli kul att prata om effekt-perspektiv och effektivitet – det har inte synts så mycket i intervjuer och recensioner hittills. Anmäl dig här.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera