Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Teknikstress en fråga för facket”

Publicerad 21 september 2010 | Inga kommentarer ännu

Fackförbundet Unionens tidning Kollega har en kort intervju med mig på sin webbplats, under rubriken Teknikstress en fråga för facket (8 sep 2010).

Carita påpekar att jag i boken skrivit om Unionen som ”före detta SIF”. Sanningen är förstås att Unionen bildades genom en sammanslagning av Sif och HTF. Ska försöka fixa detta till nästa utgåva. Anledningen till missen är nog att det var just Sif som gjorde de IT-kartläggningar som jag citerar i boken.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera