Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

I Gomorron-soffan i morgon tisdag

Publicerad 15 november 2010 | 1 kommentar

Den 16 november sitter jag i morgonsoffan hos SVT och pratar digital arbetsmiljö. Kvart i åtta enligt planen. Hoppas jag lyckas säga något vettigt i direktsändning.

Förra gången jag var i Gomorron Sverige var för fem och ett halvt år sedan. Då fick jag och Anna Kågedal – som några av Sveriges första bloggare – förklara vad bloggar egentligen var för något konstigt (det är inte längre sen än så!)

Gomorron Sverige för fem år sedan

(Vi hade vi det laget bloggat i flera år, men våren 2005 var den tidpunkt när bloggar slog igenom i de breda medierna i Sverige.)

Nu har jag en märklig tanke: förra gången i Gomorron Sverige var Ingvar Carlsson också gäst i programmet. Nu när Mona Sahlin avgått – tänk om han är gäst i morgon också?! Vad skulle oddsen vara för det?

Kommentarer

En kommentar to “I Gomorron-soffan i morgon tisdag”

 1. Jonas Söderström
  16 november 2010 @ 9:38

  Ha! Ingvar Carlsson *skulle varit där* – men de hade inte fått tag på honom.

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera