Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Grattis Pensionsmyndigheten!

Publicerad 15 februari 2011 | Inga kommentarer ännu

Pensionsmyndigheten kammade för någon vecka sedan Web Service Awards utmärkelse för bästa webbplats i kategorin samhällskommunikation år 2010. Stort grattis – och jag är mycket glad, eftersom jag jobbade som konceptledare för utvecklingen av den nya webbplatsen i drygt ett och ett halvt år, (tillsammans med flera kollegor på inUse). Den mesta berömmelsen faller utan tvekan på Pensionsmyndighetens egna medarbetare, som gjort ett jättejobb – men jag glädjer mig åt att ha ett litet kvitto på att saker ibland går ganska bra. :-)

Just nu kan du se Pensionsmyndigheten berätta om webben via en livesändning från Web service awards frukostseminarium.

Web Service Award är en utmärkelse där det är användarnas betyg på sajten som avgör placeringen, vilket naturligtvis gör det extra värdigt och värdefullt.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera