Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Effektkartläggning i Denver

Publicerad 1 mars 2011 | Inga kommentarer ännu

Denver, Colorado
Varför jag behöver jag ett nytt pass:

I slutet av mars åker jag till Information Architecture Summit 2011 i Denver, för att föreläsa om effektkartläggning (”effect mapping”), med underrubriken ”A Better Way to Get Really Usable Results Out of IT Projects”.

IA Summit lockar många av de tunga namnen inom fältet användbarhet (som omväxlande kallas user experience, information architecture eller interaction design). Jag ser till exempel fram emot att höra Louis Rosenfeld och Jared Spool.

Bild: mod as hell / flickr under cc-licens

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera