Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

På väg till e-bok (4)

Publicerad 13 augusti 2011 | Inga kommentarer ännu

"Jävla skitsystem" i iBooks

Det ser ju rätt trevligt ut. Men … en hel del jobb återstår. Bakom den prydliga utsidan ser första sidan inne i boken nämligen ut så här …
Första testen av titelsidan för "Jävla skitsystem" i eboks-format ...

… så kan man ju konstatera att det stämmer, verktyget för att skapa e-boken jävlas verkligen med mig.

(Teknisk not: Jag gjorde en testkonvertering till epub främst för att testa om noterna fungerade. Det gjorde de inte :-( trots att jag gjort om dem till korsreferenser i InDesign. Det verkar alltså stämma att ID inte kan hantera länkar mellan separata dokument i en bok. Uselt.)

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera