Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Appar och API:er för offentlig sektor – SAOL nästa?

Publicerad 21 september 2011 | Inga kommentarer ännu

Idag pratar jag på ett nätverk för enterprise-arkitekter inom offentlig sektor. Det handlar om att diskutera möjligheterna med att tänka mer i appar och API:er för den offentliga sektorns tjänster (som jag pratat om även vid andra tillfällen).

Just idag har det dykt upp ett kul förslag (tack vare Peter Krantz): varför har vi inte öppen tillgång till Svenska Akademins Ordlista? Ge ditt stöd för öppet API till SAOL på den här tråden om Wordfeud hos Akademins ständige sekreterare Peter Englund.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera