Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Steve Jobs

Publicerad 6 oktober 2011 | Inga kommentarer ännu

Jag skulle kunna skriva massor om hur mycket Apple betytt för mig sedan jag började använda en Mac 1984.

Men det är ju inte bara så för mig. Steve Jobs och Apple har gång på gång (Mac, iPod, iPhone, iPad) visat att det går att göra djupt användbara, snygga, tilltalade it-system och produkter – som folk faktiskt vill använda.

Congrats, afterlife, wherever you are. There’s a great mind arriving.

steve jobs 1955-2011

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera