Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Computerzilla! (Om du tycker det är jobbigt med ett omslag med svordomar)

Publicerad 17 december 2011 | Inga kommentarer ännu

Bild på boken med ett fejkat kioskdeckar-omslag med texten 'Computerzilla - ett rasande monster härjar i staden'
Det finns en del som tycker det är lite jobbigt att uttala titeln på boken – till exempel om de ska introducerar mig när jag föreläser. Och jag kan tänka att det finns en del som inte vill sitta och läsa boken på t-banan eller flyget. (Fast jag har också hört av dem som gjort det att deras grannar blivit väldigt intresserade och det blivit väldigt givande diskussioner.)

Nåväl, om man vill fega ur finns det ju alternativ. Omslaget här ovan är egentligen en sommarspecial som kollegorna på InUse fixade i somras: en kul parafras på kioskdeckare eller science fiction-pockets, med gamle Godzilla som främsta inspiration. Ett litet antal omslag trycktes för några böcker som delades ut som sommarpresent.

Det finns några enstaka kvar. Vill du ha ett exklusivt omslag – kanske en sista minuten julkkapp – hör av dig. ;)

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera