Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Rekommenderar alla att läsa den …” – videorecension av Richard Gatarski

Publicerad 22 januari 2012 | Inga kommentarer ännu

Richard Gatarski visar boken i mobiltelefonen
Richard Gatarski, känd internetprofil på bland annat WeStreamU, har läst e-boken och spelat in sina reflektioner på video. Det är stora och små synpunkter blandat. Det är inte alltid helt enkelt att läsa e-böcker, visar det sig (e-böcker beter sig till exempel lite olika på olika e-boksläsare)!

Gatarski har en del invändningar på en del punkter. Men sammanfattningsvis han kallar boken ”intressant, tänkvärt och spännande … otroligt läsvärd”och ”en oerhörd välgärning … en fantastisk bok som hjälper användarna att förstå att det inte är dom det är fel på”.

Detta var recension nr 20. Läs alla recensioner här.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera