Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Tack 2011 – välkommen 2012!

Publicerad 2 januari 2012 | Inga kommentarer ännu

Snabb summering: 2011 var ett fantastiskt år. Inte minst för att frågan om digital arbetsmiljö verkar ha börjat lyfta.

Veckorna före jul fick jag till exempel ett meddelande från it-chefen på en större svensk organisation som löd: ”Väntar på tid hos ledningsgruppen för att presentera konceptet En god digital arbetsmiljö!”.
Och bara någon dag senare snappade jag upp en tweet från ett fackförbund som jag inte tidigare haft kontakt med: enligt ordföranden skulle man nu börja ta upp ”den digitala arbetsmiljön, en viktig fråga”.

Den tryckta boken har nu sålt i nästan 3.500 ex, vilket är fantastiskt roligt. Och e-boken är äntligen ute.

Tack alla för som hjälpt till under 2011!
Jag tror vi har all anledning att tro att 2012 kommer att bli ett utmärkt år också!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera