Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Design för undersköterskor

Publicerad 23 januari 2013 | Inga kommentarer ännu

När gjorde du senast en app för Sveriges största yrkesgrupp – undersköterskor?
Det är en av de saker jag tog upp i den här föreläsningen om “Design som förändrar världen”Valtech UX Meet (22 jan 2013). Den är ca 20 minuter, och du kommer direkt på mig i klippet (klicka på bilden nedan).

från föreläsning om “design som förändrar världen på ux meet, januari 2013

Uppdatering: Nu finns mina och allas slajds hos Valtech Labs.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera