Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Webbsändning och podcast: Jävla skitsystem live!

Publicerad 3 mars 2013 | Inga kommentarer ännu

På testsändningen skrapade ljudet: det visade sig vara mitt skägg som raspade mot mikrofonen. När vi går live på riktigt på fredag den 8 mars får det bli slätrakat!
Bild från testsändningen av Jävla skitsystem Live
Tack vare Richard GatarskiWeStreamU blir det nu både webbsändning och podcast av Jävla skitsystem. Vi siktar på att köra live var fjortonde dag. Start nu på fredag kl 16.

Sändningen går att se på adressen javlaskitsystem.solidtango.com. Självklart ligger den kvar så man kan se den i efterhand också.

Har man inte tid att titta, går det bra att bara lyssna. Efter sändning klipps ljudet om (av Kalle på WeStremU) till en podcast – via Soundcloud, på Feedburner, eller via ITunes där den heter J***a Skitsystem! live – och är märkt med ”Explicit language” … :)

Självklart vill vi gärna ha tips på vad vi ska ta upp, och feedback på avsnitten. Det går att tweeta frågor och förslag live med hashtaggen #jslive.

Det går för övrigt att se testsändningen i arkivet – men kom ihåg, det var verkligen en beta-test (skäggskrap och batterier som tog slut). Vi har också lagt upp en liten bakgrundssändning, om oss och boken (fast läser du här behöver du knappast se den).

… och så här ser podcasten ut:

Podcasten Jävla skitsystem Live!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera