Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Kommande föreläsningar och event

Publicerad 23 april 2013 | Inga kommentarer ännu

Tänkte passa på att puffa för några kommande föreläsningar jag gör. De flesta är för speciella grupper, men några är öppna för alla – i så fall finns länkar för anmälan nedan.

Den 13 maj pratar jag om digital arbetsmiljö för bland andra arbetsmiljöombud på Försäkringskassan.

karta över kommande föreläsningar 2013Den 15 maj föreläser jag om ”Jävla skitsystem!” för medlemmar som jobbar med administration i Vision Stockholms stad.
Den 16 respektive 29 maj pratar jag om vårdens it-system för medlemmar i Sveriges Yngre Läkares Förening – första tillfället i Nyköping, andra i Eskilstuna.

21-22 maj går konferensen Intranätverk i Göteborg. Jag kommer att prata den 21, om nya sätt att tänka kanal och innehåll i intranät. Lär bli en bra och varierad konferens, ser det ut som. Anmäl dig!

Den 23 maj pratar jag på ett afterwork för Kommunalekonomiska föreningen i Malmö.
Den 31 maj föreläser jag på Vismas HCI-konferens i Stockholm, och den 12 juni pratar jag om digital design på Söderhavet i Stockholm.
Den 28 augusti medverkar jag vid ett seminariet ”Patient eller papper? Hur kan vi minska den administrativa bördan?” vid Svensk Förening för Obstetrik och Gynekologis årliga vetenskaplig vecka, i Sundsvall.

I höst slutligen, den 26-28 september, har jag igen förmånen att få prata på Euro IA Summit, som den här gången hålls i Edinburgh. (I fjol i Rom pratade jag om ”Stupid bloody system”.) I år kommer jag att prata om intranätprojekt. Anmälan är inte öppnad ännu, men jag kommer att puffa för den när den dyker upp.

Två föreläsningar om intranät, således. Och intranät är förstås en viktig del av mångas digitala arbetsmiljö.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera