Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Keynote vid Intranets 2014

Publicerad 4 januari 2014 | Inga kommentarer ännu

Jag är otroligt hedrad över att ha blivit inbjuden att hålla keynote på konferensen Intranets2014 i Sydney, Australien, i maj 2014.
karta över australien med sydney utmärkt, och bild på Sydneys beröma operahus
Stort tack till alla på Step Two Designs, som organiserar konferensen. Om du inte visste det redan, så betraktas StepTwo allmänt som ”world authorities” i fråga om intranät. Kolla gärna deras utmärkta böcker!

Begreppet “intranet” ibörjar internationellt sett mer och mer ersättas av begreppet “digital workplace”. Även om det inte är perfekt, är det nog en term som bättre sammanfattar hur redan dagens arbetsplatser är fyllda av digital teknologi.

Men medan mycket av den digitala teknologi som vi använder som konsumenter och privatpersoner är enkel, behaglig och intuitiv, är många av arbetsplatsens system tunga, fula och svårhanterliga. Varför? och vilka är följderna? Det ska jag försöka svara på i min keynote.

PS: Fler föreläsningar också på gång 2014!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera