Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

I fint sällskap på Baksteg

Publicerad 26 december 2016 | Inga kommentarer ännu

”Tänka, snabbt och långsamt, The Organized Mind och Medvetna val cirkulerar kring en av vår tids största utmaning – den hur vi skall kunna omvandla det Jävla skitsystem! som ’dom som bestämmer’ i samhället har tvingat in oss till att bråka med, som ger oss användare så mycket huvudvärk och som leder till att digitalt utanförskap är ett växande problem.”

Det dyker inte upp så många recensioner av boken nu (fast jag kan säkert ha missat några). Men Thomas Svenson på Baksteg har skrivit en trevlig personlig betraktelse över några böcker som han funnit särskilt viktiga: Upplevelsen till framtidens möjligheter och lösningar (14 dec 2016).

Jävla skitsystem i fint sällskap. :) Bilden lånad från Thomas Svenson.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera