Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Mer om SAP

Publicerad 31 augusti 2010 | Inga kommentarer ännu

”I have gone from loving my job, to HATING to even get up in the morning. As if the job wasn’t challenging enough, now it takes me 300 times (based on actual time calculations) to do one task that I used to do. It is embarrassing and upsetting not to be able to answer questions …”

Tommy har hittat mer om SAP på Facebook – inklusive den rätt läskiga bilden nedan:

En kraschad lastbil med SAPs logotype

Kommentarer

Skriv en kommentar





 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera