Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Effektkartläggning på IA Summit

Publicerad 7 april 2011 | 1 kommentar

Här är en länk till presentationen av effektstyrning som jag gjorde på IA Summit i Denver. Intresset var tämligen stort., glädjande nog, med rätt många kommentarer, tweets och nedladdningar från Slideshare efteråt.

Kommentarer

En kommentar to “Effektkartläggning på IA Summit”

 1. Petter Karlsson
  15 april 2011 @ 21:47

  Tokintressant presentation av ramla över en fredagkväll. Kul!

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera