Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Presentation för Visions landstingsombud

Publicerad 4 juni 2012 | 1 kommentar

I förra veckan föreläste jag för fackförbundet Visions landstingsombud från hela landet. Här finns bilderna från den konferensen, som pdf. Klickar man på länken kan man också ladda ner dem, eller publicera dem på en egen sida eller blogg.

Extra roligt: alla som deltog på konferensen fick ett eget ex av bok! :)

Kommentarer

En kommentar to “Presentation för Visions landstingsombud”

 1. Ulf Martinsson
  7 juni 2012 @ 19:57

  Tack för en jättebra och intressant föreläsning, den gav en massa bra tankar och verktyg att jobba med dom här frågorna på ett mer konkret sett… jag har redan använt flera av dina förlag och fått till riktigt bra dialoger om att jobba på ett mycket mer systematiskt sett med dom här viktiga frågorna.

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera