Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Stupido sistema di merda!”

Publicerad 14 juni 2012 | Inga kommentarer ännu

Romersk staty med frustrerat, skrikande ansikte
Det är i alla fall vad Google translate föreslår som översättning. Till i höst behöver jag möjligen fila på en italiensk översättning: jag kommer att föreläsa på Euro Information Architecture Summit 2012 i Rom i slutet av september.

En rad spännande föreläsare kommer. Åk dit, vetja! (Och nej, du behöver inte kunna italienska. Alla föreläsningar är på engelska.)

Sidan med kommande föreläsningar fylls på efter hand med fler tillfällen under hösten.

Bild av Qaoz/flickr under cc-licens.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera