Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Signering och försäljning lördag den 12 september

Publicerad 9 september 2015 | Inga kommentarer ännu

På lördag, 12 september, kan du köpa ett ex av nya upplagan av Jävla skitsystem och få den signerad!

Kom till Karnevals förlags gårdsförsäljning i idylliska Vitabergsparken på Söder i Stockholm. 12.00-13.00 finns jag där. Adressen är Mäster Pers gränd 2 C – närmaste tunnelbana är Skanstull eller Medborgarplatsen.
Klicka på kartan nedan för att se en större version:
karta karneval

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera