Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Beställ julklapp nu!

Publicerad 29 november 2011 | Inga kommentarer ännu

Inslagen julklapp med etiketten 'Till Mamma' - bild av Jonas_N från flickr under cc-licens

Om du vill ge bort ”Jävla skitsystem!” i julklapp – beställ den nu via nätet! Det kan ta upp till 10-12 dagar att få den, och lägg på lite marginal för julstrul hos posten, så … klipp till med en gång!

Är det så att du vill förhöja julklappen med en personlig dedikation, kommer jag att finnas tillgänglig i Stockholm vid ett eller ett par tillfällen efter Lucia för signering. Mejla mig gärna, så meddelar jag dig tid och plats senare.

Så vem behöver ett ex av boken? Din mamma som behöver tröst? Din chef eller ditt arbetsmiljöombud? Din projektledare? Första bästa beslutsfattare? Din vårdcentral? Allihop?

Bild: Jonas N/flickr under cc-licens.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera