Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Gefle Dagblad: ”En tröstande bok i vintermörkret”

Publicerad 13 februari 2011 | Inga kommentarer ännu

”Ett fynd” skriver Anders Wennberg i Gefle Dagblad:

”Trösterik läsning av Jonas Söderström för alla som muttrar över nya dataprogram på jobbet.
Fast det är ju en allvarligt syftande bok där författaren har gått igenom fall efter fall där nya dataprogram orsakar mer jobb, mer stress och där det aldrig är fel på program eller datorer – utan alltid på användarna. Någon som känner igen sig?”
En tröstande bok i vintermörkret (2 jan)

Detta var recension nr 12. Läs alla recensioner här.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera