Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Bokens källmaterial finns nu här på sajten

Publicerad 27 juli 2010 | Inga kommentarer ännu

Bokens källförteckning finns nu här på sajten – som klickbara länkar.

Där finns också en länk till mitt bokmärkesflöde på del.icio.us. Där lägger jag regelbundet till länkar till nya artiklar i ämnet digital arbetsmiljö.

En del källor har försvunnit från nätet. Till exempel har Dagens Medicin ändrat sitt publiceringssystem och tagit bort alla artiklar från 2005 från webben. Om det är möjligt, av copyrightskäl, kommer jag att försöka helt eller delvis scanna in sådana källor och lägga upp dem som pdf:er.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera