Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Effektstyrning av IT” finns nu att köpa

Publicerad 7 oktober 2010 | Inga kommentarer ännu

Omslag, Effektstyrning av ITTack vare Publit går det åter att få tag på mina kollegor Ingrid Domingues Otterstens och Mijo Balics bok Effektstyrning av IT.

Effektstyrning är ett metod för att leda it-projekt mot verkliga effekter – och som också tar tillvara användarnas intressen. Jag berättar kort om effektstyrning i ”Jävla skitsystem!”. Boken har varit utgången, men nu har du chansen att läsa mer, direkt från källan. Den finns bland annat på Adlibris, Bokia eller Bokus.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera