Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

I morgon är det Världsanvändbarhetsdagen

Publicerad 10 november 2010 | Inga kommentarer ännu

Ett något otymplig svensk översättning av World Usability Day, förkortat WUD.

På förmiddagen pratar jag för utvecklare i Örebro Läns Landsting. På eftermiddagen föreläser jag på SiteVisions seminarium om tillgänglighet och användbarhet i Stockholm. (Hallå SJ, se till att tågen, snälla!)

De där seminarierna är fullbokade, men du kan gå på på någon annan aktivitet under WUD. Mest omfattande program är det på Norra Latin i Stockholm, men det ordnas arrangemang även i Göteborg, Karlskrona och Karlstad.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera