Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Klassificera under ”rysare”

Publicerad 13 november 2010 | Inga kommentarer ännu

Halloween-pumpa”Har just läst ut den. Den var väldigt bra. Den var så bra att jag inte klarade av att läsa vidare…

Jag började i princip omgående att läsa boken. Men när jag läste kapitel åtta så blev jag så påverkad (skakis, sus i öronen o nästan tunnelseende) att jag inte klarade av att läsa vidare förrän nu i helgen.

Den här boken borde verkligen alla läsa ( och ta till sig).”

Mejl från läsare efter Halloween-helgen (ett av många).

Bild: adwriter/flickr under cc-licens.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera