Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Stark övertro hos politiker att it ska lösa vårdens alla problem”

Publicerad 1 november 2010 | Inga kommentarer ännu

Vårdfokus har också en liten intervju med mig, vid sidan av recensionen:

Vårdfokus omslag– Det finns också en stark övertro hos politiker och beslutsfattare att all sorts it ska vara en enkel lösning på just vårdens resursproblem. Och it-företag lovar guld och gröna skogar för att få komma in på denna jättemarknad. Och it-företag lovar guld och gröna skogar för att få komma in på denna jättemarknad.
(”Det är inte dig det är fel på”, Vårdfokus 10/2010)

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera