Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Snyggt bildspel med tips till användaren

Publicerad 24 december 2010 | Inga kommentarer ännu

Bildspel från E24

E24.se har gjort ett riktigt snyggt och informativt bildspel med de konkreta förslagen på hur man kartlägger den digitala arbetsmiljö på sin egen webbplats. Det är en bonus till deras presentation och intervju kring boken: Det är inte dig det är fel på, det är jobbets it-system (E24, 23 dec 2010).

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera