Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”En bok, en författare” om ”Jävla skitsystem!”

Publicerad 22 januari 2011 | Inga kommentarer ännu

Jonas Söderström i Kunskapskanalens En bok, en författare
Inte kände jag till tv-programmet ”En bok, en författare”. Ett skäl är förmodligen att det går i Kunskapskanalen klockan 19 på vardagarna. Upplägget är annars mycket sympatiskt: en intervjuare, en författare och 28 minuters samtal.

Nu på måndag 24 januari klockan 19, intervjuar Per Enerud mig om ”Jävla skitsystem!”. I Kunskapskanalen alltså. Repris vid midnatt och kl 9 dagen därpå (tisdag 25 januari). Så småningom hamnar proogrammet också i UR Play.

Lite mer info om programmet om finns hos UR.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera