Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Fler än 2000 sålda ex

Publicerad 15 februari 2011 | Inga kommentarer ännu

boken i Akademibokhandelns hyllorBoken har nu gott och väl passerat 2000 sålda ex. Det är fantastiskt, tycker jag. Jag har inte jättemycket att jämföra med, men jag tror att det är bra för en fackbok, generellt sett.

Akademibokhandeln har tagit in boken i sitt sortiment – så behöver du en bok snabbt, för att ge bort, gå in och fråga efter den. I bokhandeln vid Skrapan i Stockholm stod den under ”Personlig utveckling” – i Skövde stod den under ”Psykologi”. Fick jag bestämma borde den stå under ”Debatt och samhälle”.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera