Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Ingen skitpresent på framkanten

Publicerad 15 mars 2011 | Inga kommentarer ännu

IT på Framkanten - konferens i GöteborgIdag och igår hålls konferensen IT på Framkanten i Göteborg (var annars med det namnet? Götlaborg!). Fler än 50 seminarier inom mobil IT, affärssystem, digitala kanaler, med mera … Så småningom kommer man nog att kunna se inspelningar från konferensen på nätet.

Vid det här laget kan jag nog också berätta – utan att spoliera överraskningen – att alla 50 föreläsare får ett ex av ”Jävla skitsystem!” som talarpresent. :-)

Tusen tack till Dataföreningens västra krets för det initiativet!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera