Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Heldag för statsförvaltningen 15 april

Publicerad 12 april 2011 | Inga kommentarer ännu

På fredag, den 15 april, ska jag försöka ruska om statsförvaltningen.

Då ska jag prata under rubriken ”Bort från ’Jävla skitsystem’! En bättre strategi för offentliga sektorns it-system – för medarbetarna och för medborgarna.”

Evenemanget är ComputerSwedens heldag om strategisk statsförvaltning på Grand Hotel i Stockholm. Om du arbetar som beslutsfattare på en myndighet eller statligt verk, anmäl dig – seminariet är gratis!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera