Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Kom på Disruptive Change 24 maj!

Publicerad 18 maj 2011 | Inga kommentarer ännu

Jag har ju alldeles glömt bort att puffa för Disruptive change i nästa vecka!

Förutom mig pratar bland andra Mark Comerford, Katrineholms kommunchef Mattias Jansson, Terrence Brown. Martin Palacios talar om framgångsrik digital storytelling, och JP Rangaswami från Salesforce håller keynote.

Jag har lovat prata om något som preliminärt kallas Smyg-stalinistiska företag är vanligare än vi tror

Anmäl dig!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera