Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Boken ett år

Publicerad 6 september 2011 | 1 kommentar

Bilder från släppfesten 3 sep 2010
Nu har boken fyllt ett år – och antalet sålda ex har så när passerat 3000. Det har varit ett fantastiskt roligt år …
Klicka på bilderna ovan så kan du kolla fler av Pelle Stens bilder från släppfesten i fjol.

Kommentarer

En kommentar to “Boken ett år”

 1. Mikael Röjnert
  8 september 2011 @ 8:12

  ”bara” 3000st? Håller tummarna för att fler får upp ögonen för en så här viktig bok. Alla som jobbar på ett företag som har datorer borde ju läsa den här boken. Ska göra mitt bästa för att sprida den. Lycka till framtiden

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera