Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Ännu en späckad vecka i kappsäck

Publicerad 21 november 2011 | Inga kommentarer ännu

Idag håller jag utbildning i användbarhet på Karolinska institutet i Stockholm, i morgon talar jag på IT-forum i Sandviken. På torsdag är jag i Herrljunga och pratar digital arbetsmiljö med medlemmar i Vision (fd SKTF), och på torsdag har inUse ett särskilt seminarium om it i vården, i Göteborg. På fredag går jag ner för räkning …

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera