Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Ingrid om effektkartläggning

Publicerad 2 december 2011 | Inga kommentarer ännu

Min kollega Ingrid berättar om hur metoden effektkartläggning utvecklades.

”Det har varit en lång resa att komma hit där vi är i dag, berättar Ingrid Domingues, som efter hårt slit och jävlar anamma känner att metoden som hon är medgrundare till har börjat användas i den utsträckning hon hoppades på för drygt 10 år sedan.”
”Nu ser vi förändringen i IT-branschen vi ville se” (InUse.se, 15 nov 2011)

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera