Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Strålande strålpistoler! Fler gränssnitt från framtiden

Publicerad 4 september 2012 | Inga kommentarer ännu

Apropå flygande bilar:
”Freed from the rigorous constraints of designing for real users, sci-fi production designers develop blue-sky interfaces that are inspiring, humorous, and even instructive. By carefully studying these ”outsider” user interfaces, designers can derive lessons that make their real-world designs more cutting edge and successful.”
pauly_g
Förhandsreklam för boken Make it so. Interaction design lessons from science fiction. Mer på www.scifiinterfaces.com.

Bild: F.M.O.M. Industries Wave Disruptor Gun av Pauly G/flickr under cc-licens

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera