Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Hela boken är en användarnas försvarsskrift”

Publicerad 26 december 2012 | Inga kommentarer ännu

Hoppsan – en recension på bloggen Tip(z) från i april i år som jag hade missat.

”Mer övergripande betonar han att en av de största riskerna med många stora IT-projekt är att man fokuserar på funktioner. Man borde i stället se vilka effekter man vill uppnå. Vad är det önskade resultatet? Inte hur många olika rapporter eller funktioner finns det.”
Jävla skitsystem!, 29 april 2012

Detta var recension nr 22. Läs alla recensioner här.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera