Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Åter på inUse

Publicerad 3 oktober 2013 | Inga kommentarer ännu

Flera roliga saker på gång just nu. Här kommer den första: jag är tillbaka som konsult på InUse.

Jag har använt några år nu till att försöka skapa en medvetenhet om problemen med undermåliga it-system – ett problem som ännu för bara ett par år sedan inte uppmärksammades särskilt mycket.
Nu tycker jag det skett ett genombrott. Det finns (och görs) fortfarande många usla system – men polletten har definitivt börjat trilla ner, på rätt många håll.
inuses logotypDå blir det (på nytt) viktigt att ta sig an jobbet att försöka komma fram till hur vi bygger bra tjänster och system – och jag känner att InUse är ett utmärkt sammanhang för det.

Jag kommer förstås att fortsätta att föreläsa och utbilda. Säkert kommer jag också att skriva en hel del borta på InUses blogg Inuseful.

Nästa roliga nyhet kommer i morgon. :)

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera