Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Bokträffar och signering!

Publicerad 6 oktober 2015 | Inga kommentarer ännu

Nu blir det äntligen bokträffar med försäljning och signering av den nya upplagan av Jävla skitsystem! – i Stockholm, Göteborg och Malmö!
Jonas signerar böcker

Den första upplagan släpptes 2010. Vad har hänt sedan dess? Har vi lärt oss vad vi ska göra åt saken? Har det dykt upp nya problem? Vad har blivit bättre?
Kom till bokträffen så berättar jag, och kanske läser jag en bit ur boken, som självklart finns till försäljning till extra förmånligt pris (och signering för den som vill!). InUse bjuder på mat och dryck.

Det blir inte mindre än tre tillfällen: after work i Stockholm, och frukostar i Göteborg och Malmö (anmäl dig).
Stockholm: Torsdag 22 oktober från klockan 17.00. Hos InUse på Rosenlundsgatan 40 på Södermalm, som bjuder på dryck och after work-mat.
Göteborg: Tisdag 10 november klockan 08.00, hos InUse på Kungsportsplatsen 1. Vi bjuder på frukost.
Malmö: Tisdag 20 oktober klockan 08.00, hos InUse på Gustaf Adolfs Torg 10b. inUse bjuder på frukost.

Du anmäler dig till inUse – rulla ned på sidan så kommer du till anmälningsformuläret. Snabba dig, antalet platser är begränsat!

Välkommen!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera