Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

”Riv de digitala pyramiderna!” Intervjuad i Ledarkanalen

Publicerad 19 november 2015 | Inga kommentarer ännu

Jag blev intervjuad i podden Ledarkanalen om hur tekniken påverkar ledarskapet – med anledningav av boken. Det blev ett intressant samtal med programledarna Ninni Uden och Karin Ulfhielm.

Podden börjar pang på med ett klippt citat. I början pratar vi lite om att skriva för webb, intranät och journalistik, men efter ungefär 8 minuter kommer vi in på själva ämnet. ”Riv de digitala pyramiderna!” är en av sakerna vi kommer in på mot slutet.

Följ gärna Ledarkanalen för fler sändningar!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera