Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Nytryck – nya upplagan nästan slutsåld!

Publicerad 12 september 2016 | Inga kommentarer ännu

Första tryckningen av den nya, omarbetade upplagan av Jävla skitsystem är nu i stort sett slutsåld. Nytryckning är redan på väg.

Boken ligger högt på boksajternas topplistor: etta bland ”Databehandling: allmänt” (före en Alexander Bard), trea i kategorin ”Stresshantering”, fyra i ”Arbetspsykologi” och sexa på ”Datorer & IT” (även där före herr Bard, som dock har ett antal fler år på nacken på listorna…)
boken ligger högt på flera topplistor på boksajterna

Man kan inte klaga, men det är lite synd att bokbranschen inte förstått att det faktiskt främst är en bok inom kategorierna ”Samhälle & Politik” och ”Tvärvetenskap” …

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera