Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Hos UX Podcast (på engelska)

Publicerad 23 december 2016 | Inga kommentarer ännu

Nyligen hade jag förmånen att få bli inbjuden till Per Axboms och James Royal-Lawsons engelskspråkiga UX Podcast (för andra gången – förra gången var för fyra år sedan).

UX Podcast #145 blev ett samtal om komplexitet och enkelhet. Vi är nog alla tre oroliga för risken att vi är på kurvan för minskande marginalnytta av digitala system, på grund av den ökande komplexiteten – det som jag ofta kallat peak it.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera