Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Video: Informationen som gjorde nytta för patienterna

Publicerad 31 oktober 2011 | Inga kommentarer ännu

Det som jag beskriver i det förra inlägget (Recept för bättre vård: vad patienterna egentligen vill veta) berättar jag också om i videoklippet nedan. Det är från en paneldiskussion som Stimdi ordnade i Stockholm för ett par veckor sedan. Klippet är drygt 4 minuter och en halv minut, lite raspigt ljud men fullt lyssningsbart:

Se också hur visuell information förändrar vården i Boston på ett disruptivt sätt.

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera