Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Föreläsning på MTD-dagarna

Publicerad 15 juli 2012 | Inga kommentarer ännu

I våras pratade jag på Medieteknikdagarna i Norrköping, och det finns en riktigt bra inspelning – både bra bild och bra ljud – av den föreläsningen på tuben. Den är ganska lång, nästan en timme, men kvaliten är som sagt god, så det är fullt möjligt att se hela, om man har tid.

(En minimal skönhetsfläck är några sekunders svart bild ungefär två och en halv minut in i klippet.)

(Jo, jag är hopplöst efter med att lägga ut den här och en del andra grejer…)

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera