Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Min keynote från Booster

Publicerad 28 mars 2013 | Inga kommentarer ännu

Den skandinaviska designen var berömd för att vara demokratisk, funktionell och enkel. Om vi kunde ta tillvara och bygga vidare på vårt design-arv skulle Skandinavien kunna bli världsledande också på digital design – särskilt inom arbetslivet, menar jag.

Länk till videon på Vimeo: Get up from your chair, get digital! – Jonas Söderströms opening keynote.

Och obs! Det finns många fler bra presentationer på Booster Vimeo-kanal. Titta runt där!

Och själva presentationen ”Get off that chair, get digital” finns på Speakerdeck.

Tack till teamet bakom Booster för att jag fick äran at öppna – och för en strålande konferens!

Kommentarer

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera