Jävla skitsystem!

Hur en usel digital arbetsmiljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen

Fredagskul: När presentationen kraschar …

Publicerad 4 maj 2012 | 2 kommentarer

Den här stackars föreläsaren drabbas av vad som (till en början) verkar vara ett riktigt jobbigt it-problem …

Kommentarer

2 kommentarer to “Fredagskul: När presentationen kraschar …”

 1. Teknikstrul jag gärna ser mer av « Humble & Bug
  4 maj 2012 @ 16:24

  […] Via Jonas Söderström på eminenta bloggen Jävla skitsystem! hittade jag det här klippet på veckans roligaste ”strul” på tekniken. Och med det klippet tar vi även helg. Dela det här:DelaTwitterFacebookPinterestE-postLinkedInLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

 2. VD-kommentarer 6 maj 2012 | VD-BLOGG
  6 maj 2012 @ 3:02

  […] blir det steg för steg också fler "det går inte"-människor.Tags: vdFredagskul: När presentationen kraschar … : Jävla skitsystem!:Härlig föreläsning!  Mest kommenterade inlägg…Advokatsamfundet, Anne […]

Skriv en kommentar

 • Köp boken

 • Kontakt

  Jonas Söderström
  Jonas Söderström
  Tel: 0760-47 58 47
  Mejl: jonas@kornet.nu
 • Om boken

  “Jävla skitsystem!” är den första boken på svenska – och så vitt känt i världen - som tar upp problemen med dåliga datasystem ur ett konsekvent arbetsmiljöperspektiv. Usla datasystem gör oss frusterade, arga, stressade på jobbet. Ändå är det vanligt att användarna tar på sig skulden - och inte ser att det egentligen är de usla systemen som behöver förändras. Den här boken hjälper dig att känna igen hur datasystemen stressar - och hur vi kan försöka börja ta tillbaka kontrollen.
 • Prenumerera